vesti24.mk

Tag : Како го држите воланот?

ЖИВОТ

Како го држите воланот? Вашиот одговор открива како реагирате во тешки ситуации

Ferad Aruc
Начинот на кој го држите воланот додека управувате со вашиот автомобил е многу важен бидејќи ви овозможува навремено и свесно да реагирате додека сте на...