vesti24.mk

Tag : Како да препознаеме

ТЕХНОЛОГИЈА

Ако некој ви го прислушува телефонот, ова се петте знаци што треба да ги препознаете

Ferad Aruc
По што може да препознаете дека Вашиот смартфон го прислушуваат? Има неколку признаци за тоа, кои и не мора ништо да значат, но може да...