vesti24.mk

Tag : Како да препознаете Македонец

ЖИВОТ

Како да препознаете Македонец на печалба во странство

Ferad Aruc
Општо познато е дека секоја година се повеќе и повеќе Македонци си заминуваат во странство. Најчестите дестинации во странство каде што можат да се сретнат...