vesti24.mk

Tag : како да се смири детето

Uncategorized

Трик кој ќе го смири вашето дете за неколку минути

admin
Децата ни претставуваат се во животот но понекогаш знаат да плачат или врескаат од бес или огорченост. Ниту еден родител, дури и оној кој е многу...