vesti24.mk

Tag : Како ја изгуби довербата на корисниците

ТЕХНОЛОГИЈА

Како Apple ја изгуби довербата на корисниците на iPhone?

Ferad Aruc
Кога Apple призна дека намерно ги забавува старите iPhone уреди за да имаат корисниците „подобро искуство“ и „стабилен систем“ за работење, на многумина тоа не...