vesti24.mk

Tag : календар 2018

СПОРТ

Најдобрите атлетичари ширум светот позираа за календар, а срцето ќе ви чука побрзо откако ќе ги погледнете фотографиите

Ferad Aruc
Лондонскиот фотограф и поранешната биатлонистка Доминика Кјуда ги собраа крос фит шампионите, балерините, јавачите на коњ и други спортисти и спортистки за да ги документираат...