vesti24.mk

Tag : комисии на вмро-дпмне

ВЕСТИ

„Дали првиот човек на РКЕ Бислимоски вели дека годинава нема да дозволи зголемување на цената на струјата, само заради локалните избори на есен?“

admin
„НЕЗАВИСНИОТ“ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА И ВОДНИ УСЛУГИ- МАРКО БИСЛИМОСКИ НЕ ПРЕСТАНУВА ДА ЈА ИЗНЕНАДУВА ЈАВНОСТА СО ИЗЈАВИТЕ КАКО ДА Е „ПРЕМИЕР ВО...