vesti24.mk

Tag : Комисија за надворешна политика

ВЕСТИ

Милошоски закажа нова собраниска седница на Комисијата за надворешна политика, а во врска со македонско-бугарските односи

admin
Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски закажа нова седница на Комисијата за надворешна политика, а во врска со македонско-бугарските односи и новонастанатата ситуација. Во...