vesti24.mk

Tag : комисија за образование

ВЕСТИ

Комисија за образовние и наука на ВМРО-ДПМНЕ: Се чини дека се заборави „зошто” е образованието во државата

admin
ШТО МИСЛИТЕ ДЕКА ПРАВИТЕ СО НАШАТА ИДНИНА, СО НАШИТЕ ДЕЦА? Се чини дека се заборави „зошто” е образованието во државата. Се загуби тежината на потребата...