vesti24.mk

Tag : комисија за финансии на вмро-дпмне

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Комисија за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Ефектот од најавеното субвенционирање на придонесите врз просечната нето плата- ќе биде минимален

admin
Ефектот од најавеното субвенционирање на придонесите врз просечната нето плата – ќе биде минимален, велат од Комисијата за финансии на ВМРО- ДПМНЕ. -Помпезно најавуваната мерка...