vesti24.mk

Tag : комплименти

ЗАБАВА

И мажите сакаат комплименти, еве за што да ги пофалите

admin
Истражување на канадски научници покажа дека мажите најмногу сакаат да добиваат пофалби на сметка на нивниот физички изглед. Околу 52 проценти од испитаниците сметаат дека...
ЗАБАВА

И мажите сакаат комплименти, еве за кои работи да ги пофалите

admin
Истражување на канадски научници покажа дека мажите најмногу сакаат да добиваат пофалби на сметка на нивниот физички изглед. Околу 52 проценти од испитаниците сметаат дека...
ЗАБАВА

Мажи внимавајте: Ова се најлошите комплименти кои жените не можат да ги поднесат

admin
Кога се комплиментите во прашање, тоа може да биде навистина опасна територија за мажите. Поради ова, на мрежата Редит се развила дискусија во која жените...