vesti24.mk

Tag : комплимент

ЗАБАВА

Зборуваат едно, но мислат нешто сосема друго: Што точно значат машките комплименти?

admin
Кога припадник на посилниот пол ќе ви упати комплимент, треба да знаете дека сето тоа има некаква позадина. Иако тоа не мора да биде нешто...