vesti24.mk

Tag : комрци

ЗАБАВА

Ако сте меѓу овие 4 групи тешко вас- нема да имате мир од комарци

admin
Комарците очигледно имаат свои причини зошто некои луѓе каснуваат почесто од други. Нема сомнеж дека некои луѓе на комарците им се попривлечни поради течноста што...