vesti24.mk

Tag : Комшија

ЗАБАВА

Дечкото го фати комшијата на дело како шпиунски ја фотографира неговата девојка

Ferad Aruc
Дечкото го фати комшијата на дело како шпиунски ја фотографира неговата девојка во дворот. Девојката легнала и си се сонча, а комшијата цела меморија си...