vesti24.mk

Tag : конект

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Прв Донаторски кружок во организација на „Конект“

admin
Конект верува во заедница на одговорни индивидуалци и бизниси. Затоа 10 години работиме на поддршка на паметното донирање и филантропијата. За Конект, донацијата е алатка...