vesti24.mk

Tag : конкурси

МАКЕДОНИЈА

Отворен повик за стипендии на универзитети од шангајската листа

Ferad Aruc
Министерството за образование и наука информира дека во тек се конкурсите за доделување на стипендии за граѓаните на Република Македонија коишто во академската 2018/2019 година,...