vesti24.mk

Tag : Константин Димитров

ВЕСТИ

Димитров: Наместо 300 милиони евра за проект во Грција, може да се изградат три помали централи на гас во Македонија, за да заживее економијата

admin
На денешната трибина „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“ проф. Д-р Константин Димитров истакна дека политиката на Македонија мора да биде кон развој...