vesti24.mk

Tag : конститутивна седница

ВЕСТИ

Пoчна седница за конституирање на Собранието, се одвива под посебни здравствени протоколи

admin
Во Собранието на Република Македонија почна првата седница на новиот парламентарен состав која се одржува во салата Голема купола согласно здравствените протоколи за заштита од...