vesti24.mk

Tag : контраверзен проект

ВЕСТИ

Владата го раскинува договорот со „Сархемс“, контроверзниот милионски проект нема да се реализира

admin
Владата го раскинува договорот за јавно-приватно партнерство кој се потпиша под контроверзни и нејасни околности со „Сархемс“, компанијата регистрирана во Македонија за хеликоптерски спасувачки систем,...