vesti24.mk

Tag : контроли

ВЕСТИ

Започнуваат засилени вонредни контроли за квалитет на течните горива

admin
Државниот пазарен инспекторат со државната мобилна лабараторија за испитување на квалитетот на течните горива од денеска започнуваат засилени вонредни контроли на терен. Целта е преку...
ВЕСТИ

Внимавајте, има интензивни контроли: За 7 дена извршени 5.228 надзори, затворени 6 угостителски објекти

admin
Во периодот од 8-ми до 14-ти февруари, Државниот пазарен инспекторат, Државниот инспекторат за труд, Државниот санитарен и здравствен инспекторат, Државниот инспекторат за животна средина, Агенцијата...