vesti24.mk

Tag : конфекција

ВЕСТИ

ЗА ВАКОВ ГЕСТ НЕ СТЕ СЛУШНАЛЕ ДОСЕГА: Ване Богдов од Штип ќе им ја предаде својата конфекција на вработените

admin
Од 1 јануари, конфекцијата во штип, „Вабо“, ќе биде предадена на вработените. Газдата на конфекцијата, Ване Богдов, кој ја започнал оваа приказна уште пред цели...