vesti24.mk

Tag : копчиња

ЗАБАВА

Зошто копчињата кај машката и женската кошула се на различна страна?

admin
Сте се запрашалале ли некогаш зошто копчињата кај машките и женските кошули се на различна страна? Тука се крие една интересна теорија. Копчињата за првпат...