vesti24.mk

Tag : Корени

СВЕТ

Путин има „златен ген“ – од каде ова влече корени објаснија научниците

Ferad Aruc
Опсадата на Ленинград од нацистите во Втората светска војна остави последици на генетскиот код на граѓаните на Санкт Петербург, вклучувајќи го и претседателот на Русија,...