vesti24.mk

Tag : Кортеж

АВТОМОБИЛИ

Автомобилскиот премиум бренд на Путин ќе биде достапен во 2019-та година

Ferad Aruc
Рускиот проект за производство на премиум автомобил под назив „Кортеж“ од 2019-та година ќе им биде достапен на купувачите на пазарот. „Кортеж“ е проект кој...