vesti24.mk

Tag : космички брод

БАЛКАН ВЕСТИ

Босанец снимал природа па уснимил вонземјанин и космички брод! (Видео)

Ferad Aruc
Во еден момент одлучил дека е време да тргне, се качил во космичкиот брод и полетал. На снимката може да се види паркиран космички брод,...