vesti24.mk

Tag : Коста Солев Рацин

ВЕСТИ КУЛТУРА

Во Велес почнуваат 52. Детски Рацинови средби

admin
Со поетска работилница и оддавање почит кон Рацин пред двата негови споменика во центарот на Велес и пред гимназијата што го носи неговото име,  денеска...