vesti24.mk

Tag : Костовски

ВЕСТИ

Костовски: Смилевски ги изложи Бутелчани на опасност

admin
Велимир Смилевски и Славјанка Петровска се во изолација, практично врвот на СДС Бутел е во излолација а само пред два дена оркестрирано не нападнаа дека...
ВЕСТИ

Костовски побара оставка од Смилевски ако изгуби на предвремените парламентарни избори

admin
Смилевски конечно да покаже храброст и да го следи примерот ма неговиот колега од Крушево, бара претседателот на ОК ВМРО-ДПМНЕ Дарко Костовски. -Храбар потег на...