vesti24.mk

Tag : Коте од Руља

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Зоран Заев ја превзема квислиншката улога на Коте од Руља

admin
Ако Норвешка го имаше Видкун Квислинг, норвешки политичар и соработник со нацистите за време на Втората светска војна кој стана синоним за човек кој се...