vesti24.mk

Tag : коузон

Uncategorized

Македонци во Дубаи: Овде се вреднува трудот секој живее …

admin
МАКЕДОНЦИ ВО ДУБАИ: „ОВДЕ СЕ ВРЕДНУВА ТРУДОТ, СЕКОЈ ЖИВЕЕ КАКО САКА, НО ГИ ПОЧИТУВА ПРАВИЛАТА“ Професионализам, услуга, ред, различни култури се добрите страни на најголемиот...