vesti24.mk

Tag : коцкарници

МАКЕДОНИЈА

Државата ќе го полни буџетот со построги критериуми за коцкарниците

Ferad Aruc
инистерството за финансии ќе го менува Законот за игрите на среќа и за забавните игри. Во образложението на предлог-законот пишува дека според постојниот закон, во...