vesti24.mk

Tag : кочанско

ВЕСТИ

Оризoпроизводителите од Кочанско излегуваат на протест: Цените се депресивни

admin
Во вторник, на 12 Октомври, оризарите од Кочанско ќе излезат на протест бидејќи министерот за замјоделие има арогантен однос кон нив во врска со нивното...