vesti24.mk

Tag : кошмари

ЗАБАВА

Совети: Дознајте како да имате мирен и квалитетен сон без кошмари

admin
Мирен и квалитетен сон е предуслов за добро расположение и непречено извршување на секојдневните работи. А пак, лошиот сон и кошмарите можат да го уништат...
ЗАБАВА

Кошмарите помагаат за подобро справување со секојдневниот стрес

admin
Швајцарски и американски научници спроведоа експеримент со кој, како што тврдат, успеале да одговорат на прашањето – зошто луѓето имаат кошмари? Според научните сознанија, тоа...