vesti24.mk

Tag : коџкарници

МАКЕДОНИЈА

Нови правила за кладилниците и коцакрниците во Македонија

Ferad Aruc
Министерство за финансии подготвува предлог на закон за изменување и дополнување на законот за игрите на среќа и за забавните игри. Во образложението се вели...