vesti24.mk

Tag : КПД Идризово

МАКЕДОНИЈА

Убиецот на Мартин Нешковски побегнал од затворот во Идризово

Ferad Aruc
Игор Спасов кој е осуден за убиството на Мартин Нешковски побегнал од затворот во Идризово па повторно се вратил во алкохолизирана состојба, јавува порталот Досие...