vesti24.mk

Tag : кратење

ЗАБАВА

Мини водич за скратување на ноктите на кучиња: Сите сопственици треба да знаат како да одржуваат хигиена на шепите

admin
Кратењето нокти на кучиња е задолжителен дел од хигиената на шепите на нашите најдобри пријатели со четири нозе. Во овој текст, можете да прочитате на...