vesti24.mk

Tag : Крај на потргата

СВЕТ

Крај на потрагата: Пронајдена е најскапата вотка на светот и тоа на неочекувано место

Ferad Aruc
Данската полиција соопшти денес дека е пронајдено шишето вотка чија што вредност според тврдењата на сопственикот е пронценета на 1,3 милиони долари, а која беше...