vesti24.mk

Tag : крај на светот

ЗАБАВА

Крај на светот во 2019 година, пророштва од Библијата откриваат што ќе се случи

admin
Според пророкот Исаија, уништувањето на Дамаск е прв знак на крај на светот. Книгата пророштва од Исаија е прва и најдолга книга на пророците во...