vesti24.mk

Tag : крводарителска акција

ВЕСТИ

УМС на ВМРО-ДПМНЕ со крводарителска акција во 13 градови по повод Светскиот ден на крводарителите

admin
Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денеска организираше крводарителска акција во 13 градови низ Македонија по повод Светскиот ден на крводарителите. Националната акција беше спроведена...