vesti24.mk

Tag : креми за сончање

ЗАБАВА

Не е важен само рокот на траење: Ако забележите ваква промена на кремата за сончање – фрлете ја!

admin
Доколку имате стара крема за сончање би требало добро да ја проверите пред да ја понесете со себе на одмор. Британскиот дерматолог Мервин Патерсон открил...
ЗАБАВА

Најдобра крема за сончање е таа која на декларацијата ја има ОВАА ознака

admin
Летото стигна, а кремите за сончање со заштитен фактор секојдневно се купуваат. Додека некои потрошувачи веруваат во одреден бренд, други сепак се водат по цените...
ЗАБАВА

Мора внимателно да изберете крема за сончање: Не брендот и цената, туку ОВА е најважно

admin
Летото доаѓа, а кремите за сончање со заштитен фактор секојдневно се купуваат. Додека некои потрошувачи веруваат во одреден бренд, други сепак се водат по цените...
ЗАБАВА

Најдобра крема за сончање е онаа која на декларацијата ја има оваа ознака

admin
Летото стигна, а кремите за сончање со заштитен фактор секојдневно се купуваат. Додека некои потрошувачи веруваат во одреден бренд, други сепак се водат по цените...