vesti24.mk

Tag : Кренар Османи

ВЕСТИ

ФОТО: Бислимовски на подарок доби бубрези – „Само тоа им остана на граѓаните да донираат во енергетските компании“

admin
Вечерва во „Клан Македонија“ се дебатира за зголемувањето на цената на електричната енергија, односно зголемувањето за 7,4% на електричната енергија за домаќинствата. Панелисти во дебатата...