vesti24.mk

Tag : Криминална Група

БАЛКАН

Разбиена група во Хрвтска и Словенија, присилувале Кинези да работат во кол-центри

Ferad Aruc
Благодарение на заедничка акција на словенечките и хрватските безбедносни сили, прекинат е меѓународен ланец на организирана криминална група што се занимавала со трговија на луѓе....