vesti24.mk

Tag : Криси Корбит

ЖИВОТ

За цела бременост стомакот и бил огромен – кога се породила докторите запрепастено аплаудирале

Ferad Aruc
Криси Корбит од Флорида во текот на целата бременост имала огромен труднички стомак, и шансите дека ќе роди големо дете биле огромни, но никој не...