vesti24.mk

Tag : Кристијан Виери

ЖИВОТ ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

После прекин на врската со Кристијан Виери, ја преполнила Инстаграм со разголени фотографии и видеа

Ferad Aruc
Кристијан Виери пред неколку месеци ја прекинал врската со Јазма Кендрик, а таа во последно време зачестила со разголените фотографии на Инстаграм, каде популарноста и...