vesti24.mk

Tag : Кристофер Пурдеф

МАКЕДОНИЈА

Грчка карта на СФРЈ од 1974 година на која пишува Македонија

Ferad Aruc
Кристофер Пурдеф, православен ѓакон од американската сојузна држава Охајо, постира на „Твитер“ карта на поранешна Југославија од средината на 1970-тите, на која пишува Македонија за...