vesti24.mk

Tag : Крис Ејдам

ЖИВОТ

Лекарите ја советувале да абортира поради деформитетот на лицето на детето…

Ferad Aruc
Малиот Броди е роден со деформитет, а докторите на родителите им препорачале да ја прекинат бременоста. Кога чекаат дете, најголемиот страв на родителите е дека...