vesti24.mk

Tag : крлежи

ЗАБАВА

Предупредување од докторите: Крлежите почнаа да напаѓаат- совети како да се заштитите

admin
Со доаѓањето на пролетта доаѓаат и повисоките временски температури. Време во кое се буди флората и фауната низ парковите, ливадите и планините. Меѓутоа со тоа...