vesti24.mk

Tag : крокодилски солзи

ЗАБАВА

Од мит до вистина: Дали „крокодилските солзи” навистина постојат?

admin
Синтагмата „крокодилски солзи” главно ја користиме како синоним за лажни солзи, а дали овие солзи се вистински, откриваат научниците. Да, научните студии покажуваат дека крокодилите...