vesti24.mk

Tag : Крсте Трајковски

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

70-годишна жена навредувана, влечена и трауматизирана по скандалозно извршување

admin
70-годишната Македонка Зафирова од Велес се здобила со телесни повреди и тешка психичка траума во саботата, кога се спроведувала постапка на извршување за одземање на...