vesti24.mk

Tag : крстови

ЗАБАВА

Ридот на крстовите: и по 20 години обиди да го срушнат уште е на своето место (ФОТО)

admin
Во близина на литванскиот град Шајауљај се наоѓа рид на кој уште во 2006 година имаше повеќе од 100.000 крстови. Ридот на крстовите е аџилачко...