vesti24.mk

Tag : Крушево

ВЕСТИ

Направени 12 летови и исфрлени 30 тони вода: Уште се активни пожарите во Јабланица и Крушево

admin
Дирекцијата за заштита и спасување и денеска продолжи со воздухопловна поддршка и целодневна акција за гасење на пожари во значаен дел од Македонија. Со направени...
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Иванов упати тешки зборови од Мечкин Камен: Со договорот правно се укинува

Ferad Aruc
Републиката е на народот, од него извира сувереноста и во него се слева, Република Македонија не е приватна сопственост за некој да тргува со неа,...